Barangan Bayi Angry Bird

by Mommy Lyna on August 13, 2011 · 11 comments

Angry Bird kini jadi fenomena. Bermula dengan permainan video, sekarang ni Angry Bird di mana2. Creator Angry Bird, Rovio pun dah menjana revenue USD20 juta untuk suku pertama tahun ini.

Anak2 saya pun bila nampak Angry Bird di mana-mana, mereka akan menjeit “ANGRY BIRD!”

Dari permainan video tu Angry Bird muncul dalam bentuk plush toys, dan sekarang pakaian bayi pula.

angry bird

Kalau Angry Bird boleh jadi macam tu, kenapa tidak kita?

{ 11 comments… read them below or add one }

NUR August 14, 2011 at 8:13 am

wah.. fenomena angry bird!..
yes. kenapa kita tidak boleh?..
kerana kita sentiasa mempunyai alasan..
belum cuba dah dipatahkan semangat!
NUR´s menulis tentang ..Berkesan ke tak?My Profile

Reply

Mommy Lyna August 15, 2011 at 5:06 pm

kita jadi Burung Yang Marah

Reply

nurull_101 August 14, 2011 at 11:16 am

Lyna, kita punya dah ade perintis dah, Upin dan Ipin. Bagi masa sikit. I’allah boleh
nurull_101´s menulis tentang ..Saka HidupMy Profile

Reply

Mommy Lyna August 15, 2011 at 8:02 am

Kena tggu upin ipin ade aps sendiri baru cpt ckt nk popular

Reply

zuhaini August 15, 2011 at 8:58 am

ada. aritu saya da download. Alia jumpa di Apps Store.. huhuhu… namanya Pocket Upin :) berbayor plak tu…
zuhaini´s menulis tentang ..LI sayaMy Profile

Reply

Mommy Lyna August 15, 2011 at 5:06 pm

Alia jumpa. wahahahahaha nasib dia tak donload terus.

Reply

zuhaini August 16, 2011 at 12:35 pm

ahahaha.. dia mintak permission dulu.. lepas tu dia cakap

“ibu kan baik.. ibu kan banyak duit.. nak upin ni…”

hmm.. jawabnya memang kena download la… ;)
zuhaini´s menulis tentang ..Ramadhan 1432 HMy Profile

Reply

mamaNoriz August 15, 2011 at 11:01 am

3 hero sya semua addicted dgn angry bird ni…huhu..
mamaNoriz´s menulis tentang ..Bocah ngedek tak tahu serik!My Profile

Reply

Mommy Lyna August 15, 2011 at 5:12 pm

sorng bird merah, sorang bird kuning, sorang bird biru hehehe

Reply

nadiea August 15, 2011 at 3:37 pm

alamak aiii.. yelaa… anak bujang sy sorg tu pun dah tau angry bird wlwpun takde iphone… ipad kat umah tu… mcm mana tu ek??? huuhuh ;-)

Reply

Mommy Lyna August 15, 2011 at 5:12 pm

mana taknya.. pegi mana2 barang angry bird merata2

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: